KONYA / KARATAY - Mahide Koşukçu İlkokulu

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

"Değerli Öğretmenler,Veliler,sevgili öğrenciler,

Bugün hepimizin yüreklerinde derin izler bırakan 15 Temmuz'u anmak üzere buradayız. Bu tarih Türk milletinin cesareti ve iradesi ile yazılan destansı bir direniş hikayesidir. O gece hainlere karşı omuz omuza durarak demokrasimize sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdik.

15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda milletimizin iradesine yapılan alçakça bir saldırıdır. Şehitlerimizi rahmetle anarken unutmamalıyız ki onların kanlarıyla sulanan bu topraklarda özgürlük ve bağımsızlık için mücadele etmek bizim asli görevimizdir.

Bugün burada toplanarak, bu kahramanlık destanını unutmadığımızı ve gelecek nesillere aktaracağımızı gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, demokrasimize sahip çıkarak, millet olarak daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

15 Temmuz'u unutmamak, demokrasiye olan inancımızı her zaman canlı tutmak demektir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Hepinize teşekkür ederim."

27-09-202327-09-202327-09-202327-09-2023