Zafer KAYA - Okul Müdürü

01.03.1975 tarihinde Çumra ilçesinin Süleymaniye Köyünde dünyaya geldim. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra ortaöğretimini Çumra İmam Hatip Lisesi ve Alibeyhüyüğü İmam Hatip Lisesinde burslu/yatılı olarak tamamladım. Üniversiteyi Selçuk Üniversitesinde tamamladıktan sonra 1999 yılında Bitlis İli Ahlat İlçesi Seyrantepe İlköğretiminde göreve başladım. Sırasıyla Çumra Sürgüç İlköğretim Okulunda, İçeriçumra Kenan Evren İlköğretim Okulunda, Karkın Cumhurşyet İlköğretim Okulunda, Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim okulunda idareci olarak görev yaptım. 2013 yılında Karatay Vali Kemal Katıtaş İlkokuluna müdür olarak görevlendirildim. 8,5 yıl burada müdür olarak çalıştıktan sonra 01.07.2022 tarihinde Karatay Mahide Koşukçu İlkokulu´nda okul müdürü olarak tekrar görevlendirildim.

Bu arada 1- İlahiyat fakültesi (2 yıllık) bitirdim. 2- Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisansımı 2023 yılında yaptım.

Belge Tarihi Türü Veriliş Nedeni Veren Makam Belge Sayısı İşleyenin Adı İşlem Durumu
  Teşekkür Belgesi Çalışkanlık Diğer 2527 M.ALİ GÜL İşlem bitti
  Aylıkla ödüllendirme Çalışkanlık Bakanlık 92380 E.A. İşlem bitti