OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAZIRLIKLARI

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutladık.

Tem

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBARAN GEÇERLİ KARATAY MAHİDE KOŞUKÇU İLKOKULU SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ

BOZMO     -    İSPANYA HAREKETLİLİĞİ

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde okulumuzun proje ortakları arasında bulunduğu Erasmus+ KA1 Okul Eğitimi için Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında başvuruda bulunulan 2019-1-TR01-KA101-065251 'Başarı için Öz güven ve Motivasyon' – BOZMO projesi  Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Okulumuz öğretmenlerinden Nejla ARSLAN proje kapsamında bulunan İspanya Hareketliliğine katılmıştır.

BOZMO     -    POLONYA HAREKETLİLİĞİ

Okulumuz öğretmenlerinden Enes GÖKDOĞAN proje kapsamında bulunan Polonya Hareketliliğine katılmıştır.

BOZMO     -       İTALYA HAREKETLİLİĞİ

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep TORUN proje kapsamında bulunan İtalya Hareketliliğine katılmıştır.

AİLE İÇİ İLETİŞİM

Mrt

10/03/2015 Salı günü saat 12:30-14:15 saatleri arasında öğrenci velilerimize yönelik olarak hazırladığımız “SAĞLIKLI BESLENMENİN OKUL BAŞARISINA ETKİSİ” isimli seminer okulumuz çok amaçlı salonunda Doktor Reyhan ATEŞSOY Hanımefendi tarafından sunulacaktır. Seminere tüm velilerimiz davetlidir.

KURAN-I KERİM VE HADİS-İ ŞERİFLER IŞIĞINDA ÇOCUK EĞİTİMİ